AKKUŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

Staj Yapacak Öğrencilerimize İçin Konu Dağılımları

Derğerli Öğrencimiz,

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulumuz kararı gereğince COVİD-19 pandemisinin ilerleyen dönemlerdeki durumu kestirilemediği için Meslek Yüksekokulumuz birinci sınıf öğrencilerinin STAJ-I uygulamasının 2020-2021 bahar dönemi sonunda STAJ-I ve STAJ-II şeklinde yaptırılmasına, ikinci sınıfta olan ve mezuniyet aşamasına gelen öğrencilerimizin stajlarını, yine pandemi durumu göz önünde bulundurularak ve Üniversitemiz Senatosunun kararına göre STAJ-I ve STAJ-II zorunlu staj uygulamalarını bölüm başkalığı görüşleri doğrultusunda; ödev, proje, sunum, vaka analizi vb. yöntemlerle yapacaklardır.

Bölüm başkalığı kararı ile öğrencilerin gerekli ise online olarak bölüm kuruluna stajlarını sunabilecekleri şeklinde karar alınmıştır.

Süreçle ilgili bölüm staj kurulu ve ilgili danışman hocalarla iletişime geçilerek staj süreci başlatılacaktır. Aşağıdaki bağlantılara tıklandığında ilgili programda mezuniyet aşamasında olup staj yapabilecek öğrenci bilgileri ve staj konuları yer almaktadır.

Tüm öğrencilerimize staj çalışmalarında başarılar dileriz.

Avcılık ve Yaban Hayatı Programı Öğrenci Staj Konu Dağılım Listesi

Bilgi Yönetimi Programı Öğrenci Staj Konu Dağılım Listesi