AKKUŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

Rektör Prof.Dr. Ali AKDOĞAN Okulumuzu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundular

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Akkuş Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Beraberinde Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz CAN, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ile Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali BİLGİN ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Sadık KILIÇ ile birlikte okulumuzu ziyarette bulundular.

Okul Müdürü Öğr. Gör. Cesur KIRMANOĞLU eşliğinde okul, kantin, yemekhane ve yurt binalarında incelemelerde bulunan Rektör Prof.Dr. Ali AKDOĞAN aynı zamanda öğrencilerle de bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Devamında Akkuş Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ ile de okulun yurt binasıyla ilgili bakım-onarım anlamında istişarelerde bulunuldu. En kısa zamanda tespit edilen eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmaların hızlandırılacağını belirten Rektör Akdoğan beraberindeki heyetle yüksekokulumuzdan ayrıldılar.

Eklenme Tarihi : 24-12-2019 11:11:24