AKKUŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

Orman Muhafaza Memurluğu Alımında Öğrencilerimizin Büyük Başarısı

Akkuş Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü, Avcılık ve Yaban Hayatı Programından mezun olan 41 öğrencimiz, Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2700 Orman Muhafaza Memuru alımına ilişkin mülakat sınav sonuçları 07.02.2020 tarihinde açıklanmış ve 17 öğrencimiz asil olarak sınavı başarmış, 24 öğrencimiz de yedektedir.

2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girip başarılı olan öğrencilerimiz gerçekleştirilen mülakat sınavlarına da katılarak başarılı olmuş ve Orman Muhafaza Memuru olmayı hak kazanmışlardır. Ülkemizin farklı yerlerinde görev alacak olan öğrencilerimizin başarısında etkisi olan Akkuş Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin yanı sıra gerek stajlarında ve gerekse sosyal aktivitelerde desteklerini esirgemeyen başta Akkuş Orman İşletme Müdürlüğüne ve diğer kamu kurumlarıyla sivil toplum kuruluşlarını da bu başarıdan dolayı tebrik eder, öğrencilerimiz adına da teşekkür ederiz.

Sınavlarda başarılı olup Orman Muhafaza Memuru olmaya hak kazanan öğrencilerimizi gönülden tebrik ederek, yedekte olan ve eğitimine devam etmekte olan öğrencilerimiz için de gelecekte yapılacak olan alımlarla ilgili çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileriz.


Eklenme Tarihi : 13-03-2020 09:40:29