AKKUŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

2021-2022 Yılı Mezuniyet Törenimiz Coşkuyla Kutlandı

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 yılı mezuniyet töreni 10 Haziran 2022 tarihinde büyük bir coşkuyla gerçeleştirildi. Törene başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Ali AKDOĞAN, Akkuş Kaymakamı Sayın Emrah ASLAN, Akkuş Belediye Başkanı Sayın İsa DEMİRCİ, Sayın İlçe Prptokol Üyeleri, Rektör Yardımcımız Sayın Tahsin TONKAZ, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Sadık KILIÇ, öğrenci aileleri, tüm akademik ve idari personelin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından okul birincisi Şahin ÇAKAR'ın mezun öğrenciler adına konuşması, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr.Gör. Cesur KIRMANOĞLU'nun konuşmaları, Belediye Başkanımız Sayın İsa DEMİRCİ'nin konuşmaları, Akkuş Kaymakamımız Sayın Emrah ASLAN'ın konuşmaları ve Rektörümüz Sayın Ali AKDOĞAN'ın konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilerin plaketleri verildi. Sonrasında öğrencilerin mezuniyet belgelerini almaları ve okul birincisinin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından Sayın Rektörümüz ve Sayın Kaymakamımızın da öğrencilerimizle birlikte kep atması ve eğlencelerle törenimiz son buldu.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Akkuş MYO Müdürlüğü

Video Özet Görüntüleri